Tillkomsthistoria

Så här används ordet Tillkomsthistoria i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • För övrigt hör till Kelloggfördragets tillkomsthistoria en komplex av hela eller halva förbehåll utöver det amerikanska .
  • Efter att ha erinrat om Inlandsbanans tillkomsthistoria och uppgifter framhöll talaren , att med detta arbetes fullbordande vore mänskligt att döma den 80-åriga svenska järnvägsbyggnadsepoken till ända , sedan därunder banats tusentals kilometer vägar av stål , som nu sammanbinda de mest skilda delar av Sveriges land .


Ordanalys

Tillkomsthistoria består av 17 bokstäver, varav sex vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.