Smittospridning

Så här används ordet Smittospridning i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Sjuka , som medföra särskild fara för smittospridning , skulle man i större utsträckning än hittills söka få isolerade på sjukhus .
  • Tilläggas må , att man nu alltmer fattar pneumoni som en smittosam sjukdom , varav följer skyldighet att hindra smittospridning från den insjuknade .
  • Samtidigt som män försvinner från diskussionen om smittospridning blir också idén om prostitutionen som ett nödvändigt ont alltmer utbredd .


Ordanalys

Smittospridning består av 15 bokstäver, varav fyra vokaler och elva konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26029 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26029 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.