Skattemyndigheterna

Så här används ordet Skattemyndigheterna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Du kan också få pengarna i kontanter i en resväska , så är det upp till dig om du vill rapportera inkomsten till skattemyndigheterna . "
  • Flera gånger i veckan flög han till New York , ibland bara över en eftermiddag , för att konferera med kompanjoner eller klienter eller skattejurister -- han hade vunnit sitt mål i kammarrätten , men några dagar senare gjorde skattemyndigheterna anspråk på vissa delar av hans inkomster för 1970 , och målet drog med sig en sådan förvirring i fråga om definitionerna av vissa ord och uttryck att hans vanliga skattejurister blev tvungna att engagera en stab på fem man som var specialister på en viss del av skattelagstiftningen .
  • Han talade i hetsig ton med två män , av vilka Elena kände igen den ene -- han var biträde åt den skattejurist som Marvin hade engagerat några månader tidigare som sitt ombud inför kammarrätten ; skattemyndigheterna hade vissa fordringar på Marvins inkomster , ett invecklat mål som Elena inte begrep och inte gjorde några försök att begripa .


Ordanalys

Skattemyndigheterna består av 19 bokstäver, varav sju vokaler och tolv konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26636 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26636 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.