Realisterna

Så här används ordet Realisterna i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Optimister och pessimister , och realisterna ej att förglömma , torgför alla sin mening med oförtröttlig energi och som alltid tycker var och en att han ensam har rätt .
  • Historiker får reda ut den senaste tidens händelser , men problemen med hanteringen av Saddam Husseins regim kvarstår för realisterna i FN .
  • Men om socialdemokraterna fortsätter att vinna tillbaka väljare därifrån är det sannolikt från ” realisterna ” , den falang som förespråkade ett regeringssamarbete .


Ordanalys

Realisterna består av elva bokstäver, varav fem vokaler och sex konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

26029 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 26029 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.