Cunnilingus

Så här används ordet Cunnilingus i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Här visades tre- och fyrfaldiga övningar , sexlekar med djur , däribland en svart svan , lesbiska övningar och den sortens njutningar som Playboy har lärt oss amerikaner att nämna vid de latinska beteckningarna fellatio och cunnilingus .
  • Artikeln är illustrerad med en bild som antyder – inte föreställer – cunnilingus , sköteskyssen , och är försedd med den pedagogiskt övertalande bildtexten ” Åjo , erkänn att det här ser lite lockande ut . ” Det är en mycket svensk artikel .
  • Kenn Michael från ” The parent ’ hood ” fyller i : ” Kom igen , allt gays vill ha är den oförnekliga mänskliga rättigheten att utöva fellatio och cunnilingus i fred ! ” Klippet är fantastiskt roligt , och blir ännu bättre av att ytterligare barnskådisar uttrycker sitt stöd i kommentarfältet .


Ordanalys

Cunnilingus består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.