Containment

Så här används ordet Containment i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • Boken visar att USA de senaste elva åren har försökt hålla Iraks aggressioner tillbaka ( " containment " ) genom sanktioner , inspektioner , bevakning av luftrummet och visst stöd till oppositionen i landet .
  • Mer än ett halvsekel efter det UD-telegram från Moskva där politiken med containment - invallning och i förlängningen terrorbalansen - drogs upp har George W Bush formulerat nya riktlinjer för stormaktens uppträdande .
  • Den för närvarande mest sannolika metoden att hålla Irak i schack ( " containment " ) är intervention .


Ordanalys

Containment består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

28228 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 28228 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.