Bilkarusell

Så här används ordet Bilkarusell i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • ses på bilden en något konfunderad Adlai Stevenson fråga , då han efter en bilkarusell genom Stockholms västra förorter på förmiddagen söndagen den 6 juli hamnat vid Slaggvägen i Ulvsunda , ej långt från Bromma flygplats .
  • Bevarandeivrarna har ett retoriskt problem då de klagar på trafikdominansen i förslaget samtidigt som de hävdar 1935 års bilkarusell eller Kulturslussen .


Ordanalys

Bilkarusell består av elva bokstäver, varav fyra vokaler och sju konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

27172 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 27172 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.