Behandlingar

Så här används ordet Behandlingar i meningar.

Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används.
Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm.)


  • I vanliga fall mådde hon alltid utmärkt trots alla behandlingar hon tvingats genomgå .
  • Förmodligen skulle hon dö trots alla behandlingar som gjorde henne sjuk ovanpå sjukdomen , men hon vägrade att finna sej i sin situation , trodde liksom inte på den .
  • Hon hade gått här i snart ett år och tittade ofta in när hon skulle på polikliniken eller behandlingar .


Ordanalys

  • Behandlingar med betydelsen behandling med innebörden skötsel, vård. Behandlingar tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på behandling är t.ex Behandlingen, Behandlingar.
  • Behandlingar med betydelsen behandling med innebörden hantering, bearbetning. Behandlingar tillhör ordklassen substantiv. Substantiv är namn på ting, till exempel boll och ring. Olika böjningsformer på behandling är t.ex Behandlingen, Behandlingar.

Obestämd form Behandlingar
Bestämd form Behandlingen
Bestämd form, plural

Behandlingar består av tolv bokstäver, varav fyra vokaler och åtta konsonanter.

Andra har sökt exempelmeningar på:
Antal sidor:

27172 st

Ordetsmening växer för varje dag. Nu består sajten av 27172 sidor, där varje sida innehåller exempelmeningar om det specifika ordet. Vid varje sökning på Ordetsmening så letar programmet efter nyckelord, som sedan indexeras som en egen sida om det specifika ordet. Ordetsmening är en gratistjänst. som listar exempelmeningar där sökordet används. Meningarna är hämtade från skön- och facklitteratur, tidningar mm. Meningarna granskas inte manuellt.
Ordetsmening använder API-data från Göteborgs Universitet, Språkbanken Korp, som är Språkbankens konkordansverktyg och som är utvecklat av Lars Borin, Markus Forsberg och Johan Roxendal.

Vill du synas här?

©2021 Ordetsmening.se

En gratistjänst för att söka efter exempelmeningar.
Vi reservear oss för buggar i APIet. Orden granskas inte manuellt utan vi använder öppna källor.